brialka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ples, honba za šatami alebo mám dobrý vkus len ja??

...o tom, aké je zložité byť ako ostatní...
Je také blbé obdobie, kedy sa všetky plesy usporiadavajú naraz. Dokonca v niektorých prípadoch i v ten istý deň a teda je na vás, ktorý ples alebo akciu uprednostníte.

Ja som si zo širokej ponuky podujatí vybrala ples mojej fakulty. Som tretiačka, končím bakalára, tak je to skvelá príležitosť ako ešte získať nejaké tie kontakty pred skúškami... Takže rozhodnutie či idem alebo nie bolo v mojom prípade jednoduché, ÁNO.

Celá natešená som sa ponáhľala kúpiť si lístok, pretože minulý rok bol s nimi problém, míňali sa rýchlosťou svetla. "Už ho mám, konečne...", ozývalo sa v mojej hlave, zalial ma pocit spokojnosti. Ibaže len na krátko. Uvedomila som si, že v mojej skrinke nie je nič vhodné na túto príležitosť. Veľa mužov si povie, že je to večný problém žien...  A áno, je. Tak to bol aj môj.

Našťastie, nejaké tie peniažky mi ostali ešte od leta, tak som sa rozhodla, že si jednoducho šaty  požičiam... Ibaže to slovo "jednoducho" naozaj nespĺňa skutočný stav. Prvým vstupom do požičovne spoločenských šiat bolo nad slnko jasné, že nič podľa mojich predstáv nenájdem. Všetky šaty sa mi zliali do jedných, všetky sa podobali, a najhoršie je, že sa mi nepáčili. Možno som naozaj len tak veľmi náročná... Lebo viem, že veľa dievčat si vie vybrať. A tu ma prvýkrát napadla otázka týkajúca sa môjho vkusu... Som divná ja alebo väčšina ostatných ľudí?

No keď som pobehala všetky požičovne, a samozrejme som nič nenašla, povedala som si, že si šaty kúpim. Veď, ešte sa mi môžu zísť. Tak som sa aj s maminou vybrala v sobotu na Ukrajinu... V zime, s dlhou čakačkou na vstupe sme sa tam nakoniec dostali. No nebolo ani kvôli čomu, pretože ma ten "výber" zasa sklamal. Hneď na druhý deň som vyštartovala do Košíc, vkladala som do toho všetky svoje nádeje; veď ples je už o týždeň. Na moje veľké prekvapenie som tam našla také, v ktorých by som sa nehanbila na tom plese ukázať, ale mali dve vady, prvá: nemali moju konfekčnú veľkosť, a druhá: stáli takmer 7 tisícok, a uznajte, že pre jeden večer sa to neoplatí.

Tak otázku šiat nemám doriešenú, no pomaly sa začínajú vynárať ďalšie starosti; čo s vlasmi, nechtami, topánkami, doplnkami... Ale tie zatiaľ neriešim... Zatiaľ...

Tak som teraz smutná, sklamaná, a rozmýšľam kde je tá odpoveď na otázku môjho vkusu... Mám ho predefinovať? Zmeniť moje požiadavky na "úroveň" ostatných? Alebo sa zmieriť s tým, že som "iná"? Som vôbec "iná"?...

Môj svet | stály odkaz

Komentáre

  1. A ake saty hladas, mas predstavu ?
    Inak mi je tvoj boj znamy, nic neni dostatocne dobre. Hm, ale to ja som vzdy dosla k tomu, ze by to chcelo schudnut, mat mensie prsia alebo uzsi pas :))) takze kym je to len o satach este stale mi pride ze mozes uspiet :) Joj ale keby som mala teraz prasule, vedela by som si teraz dopriat. Najskor by som skoncila pri tebou opisanom boji ale ..hm . Vcera som skusala neplesove jedny, joooj a paradne boli.
    publikované: 20.11.2007 16:41:44 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  2. predstava by bola...
    heh, ja mám peniažky a ty šaty... Možno o to to je horšie, že viem aké šaty chcem, a to je ťažké nájsť presne také podľa mojich predstáv... Je to vlastne tak ako s mužom, vieš, čo chceš, ale nájsť takého je veľký problém:))))
    publikované: 21.11.2007 09:19:48 | autor: brialka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. .
    hm , tak to ja neviem akeho chcem , ale zistujem metodou pokus omyl
    tak drzim palce so satami
    publikované: 21.11.2007 16:11:16 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    ďakujem veľmi pekne. a ja držím palce pri výbere chlapa :DD nech je tých omylov čo najmenej..:)
    publikované: 21.11.2007 16:36:40 | autor: brialka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. muhahaha
    este ze mi muzi mozeme riesit ozajstne problemy tohoto sveta kedze nas netarpia podobne kraviny... sako, kosela, kravata a ides! :)
    publikované: 22.11.2007 09:29:21 | autor: manci (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. muhahaha2
    istotne s tým máte menej starostí, ale nevyzeráte tak dobre ako my :D
    publikované: 22.11.2007 16:09:08 | autor: brialka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Pozri sa
    Pozri sa na obrazky na mojej stranke, mozno sa ti nieco zapaci :)
    publikované: 09.02.2008 23:53:15 | autor: Lubo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014